40
Zaposlenih
120
Projektov
30
Poslovnih partnerjev
9
Držav

Predstavitev

Podjetje Bagerkom je v letu 2007 ustanovil Justinek Matej.

Glavne dejavnosti podjetja predstavljajo elektro montaža in avtomatizacija v transportni tehniki, v procesni tehniki in robotiki. Prav tako industrijska elektro montaža, avtomatizacija regalnih skladišč in elektro montaža poslovnih objektov.
Zanesljive, kvalitetne in hitre storitve na projektih so plod uspešnega sodelovanja z tujimi poslovnimi partnerji.

V podjetju se zavedamo, da je znanje osnova za uspešnost in varnost vsakega zaposlenega. Prav zaradi tega naše podjetje omogoča zaposlenim dodatno izobraževanje in usposabljanje ob delu. Gospodarska zbornica Slovenije je našemu podjetju podelila mednarodno priznan spletni certifikat EXCELLENT SME, s katerim nas je uvrstila med najuspešnejša srednja in mala slovenska podjetja.

V podjetju nas je zaposlenih okoli 40 delavcev različnih profilov. Največ je električarjev – monterjev in ključavničarjev, ki obvladajo različne postopke opravljanja del.
Danes smo na področju montaž najpogosteje prisotni v državah EU (Nemčija, Avstrija, Anglija, Irska, Danska, Norveška in druge).

Podjetje Bagerkom prav tako pomaga pri razvoju lokalnega okolja skozi različna sponzorstva ter preko donacij kulturnim in izobraževalnim ustanovam.

V začetku leta 2020 smo se preoblikovali v BAGERKOM d.o.o..

Storitve

Elektromontaža v industriji

Izvajamo vsa elektro montažna dela (montaže kabelskih polic do vleke kablov, postavitve in montaža električnih omar, priklapljanje kablov) v različnih industrijah, kot so rafinerije, papirnice, elektrarne itd. Izvajamo tudi vsa demontažna dela.

Elektromontaža v avtoindustriji

Izvajamo elektro montažna dela v avtomatizaciji robotov za potrebe avtomobilske industrije, kot tudi druge industrije.

Elektromontaža regalnih skladišč

Uspešno izvajamo elektromontažna dela na manjših in večjih regalnih skladiščih po vsej Evropi za potrebe prehrambene, tekstilne, farmacijske in ostale industrije.

Vse storitve

Zadnje novice

SCC certifikat

07.07.2021 smo prejeli SCC certifikat za obe podjetji.

Certifikat bonitete odličnosti

Za leto 2018 smo prejeli certifikat bonitete odličnosti z bonitetno oceno A+.

Ustanovitev avstrijskega podjetja

14. februarja 2018 smo ustanovili avstrijsko podjetje BAGERKOM Elektroanlagenbau GmbH.

Vse novice