Vizija

Podjetje BAGERKOM želi biti zanesljiv poslovni partner, katerega cilj je kakovostno izvajanje storitev.

Predstavitev

Podjetje Bagerkom je v letu 2007 ustanovil Justinek Matej.

Glavne dejavnosti podjetja predstavljajo elektro montaža in avtomatizacija v transportni tehniki, v procesni tehniki in robotiki. Prav tako industrijska elektro montaža, avtomatizacija regalnih skladišč in elektro montaža poslovnih objektov.
Zanesljive, kvalitetne in hitre storitve na projektih so plod uspešnega sodelovanja z tujimi poslovnimi partnerji.

V podjetju se zavedamo, da je znanje osnova za uspešnost in varnost vsakega zaposlenega. Prav zaradi tega naše podjetje omogoča zaposlenim dodatno izobraževanje in usposabljanje ob delu. Gospodarska zbornica Slovenije je našemu podjetju podelila mednarodno priznan spletni certifikat EXCELLENT SME, s katerim nas je uvrstila med najuspešnejša srednja in mala slovenska podjetja. Prav tako smo prejeli certifikat bonitete odličnosti z bonitetno oceno A+.

V podjetju nas je zaposlenih okoli 40 delavcev različnih profilov. Največ je električarjev – monterjev in ključavničarjev, ki obvladajo različne postopke opravljanja del.
Danes smo na področju montaž najpogosteje prisotni v državah EU (Nemčija, Avstrija, Anglija, Irska, Danska, Norveška in druge).

Podjetje Bagerkom prav tako pomaga pri razvoju lokalnega okolja skozi različna sponzorstva ter preko donacij kulturnim in izobraževalnim ustanovam.

V začetku leta 2020 smo se preoblikovali v BAGERKOM d.o.o..